Dunakeszi honlapja
Dunakeszi Helytörténeti Szemle
Könyvtári Napok
KÖNYVTÁRI SZOLGÁLTATÁSOK
E-Magyarország
Ügyfélkapu
Közadatkereső
Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Program
A weboldal fejlesztése a
TÁMOP-3.2.4-09/1/KMR
pályázat keretében
az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.


DUNAKESZI VÁROSI KÖNYVTÁRÉRT ALAPÍTVÁNY

A Dunakeszi Városi Könyvtárért Alapítványt 1995-ben a MÁV Dunakeszi Vagongyártó és Javító Kft. és a Szárnyaskerék Étterem alapította a könyvtár szolgáltatási színvonalának emelése, az igényes gyűjteményszervezés és a technikai feltételek fejlesztésének támogatására. A nyitott közérdekű alapítvány számlaszámára azóta már nagyon sokan utaltak át kisebb-nagyobb összeget. A támogatásokból az alapítvány kuratóriumának döntése alapján olyan célok valósulhattak meg amelyekre a költségvetési források már elégtelenek voltak.

Az első években elsősorban a könyvtár korszerű dokumentumokkal való ellátását támogatta a kuratórium, később a informatikai felszereltség javításához nyújtott segítséget. Így kerülhetett számítógép először a gyermekrészlegbe, később az 1. Sz. Fiókkönyvtárba. 2004-ben a Dunakeszi Városi Könyvtárért Alapítvány közel félmillió forintos támogatással járult hozzá a könyvtár nyilvános WEB-OPAC programjának megvásárlásához. Az ezt követő években az informatikai eszközök és a médiatár eszközparkjának korszerűsítését köszönhettük az alapítvány támogatóinak.

Azok a könyvtárpártoló látogatók, akik az alapítvány célkitűzéseivel egyetértenek adományukat az OTP BANK 11742104-20027430 számú számlaszámára utalhatják át, vagy az olvasószolgálat munkatársainál fizethetik be. Akik az adótörvényekben meghatározott adatokat is az alapítvány rendelkezésére bocsátják az adomány összegéről igazolást kapnak, amellyel a személyi jövedelemadójukat csökkenthetik.

Az alapítvány támogatására az éves adóbevallások alkalmával is lehetősége van minden adózónak. ehhez csupán a rendelkező nyilatkozatot kell adótörvényben meghatározott módon csatolni az éves bevalláshoz.

A kedvezményezett neve: DUNAKESZI VÁROSI KÖNYVTÁRÉRT ALAPÍTVÁNY

A kedvezményezett adószáma: 18669828-1-13

Letölthető rendelkezési nyilatkozat

Nyomtatvány

Gyengénlátóknak
  2017. december 15., péntek
   Valér napja vanPárizsMagyarmesékCsókold meg a békát!Holtaknak meneteSzíved helyén épül már a halálcsillagRáadásnapA láthatatlan nők földjénPersepolisSzüntelen éhségA tizedik nyomA dán lányAngyalműhelyÍgy megy ezA megtévesztés szabályaiAz optimista gyermekVendégkönyvAz accrai kéziratÉlet korlátok nélkülHárom erős nő
Könyvtár.hu     
MOKKA
TEXTLIB közös kereső
Iskolai Közösségi Szolgálat
Nemzeti Kultúrális Alap
Könyvtári Alapítvány
Eddigi látogatók száma:
463367
DÓHSZK Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár
2120 Dunakeszi, Kossuth Lajos utca 6.
Telefon: (27) 341-853, (27) 351-516 Fax: (27) 351-518
Impresszum
Jogi Nyilatkozat