Dunakeszi honlapja
Dunakeszi Helytörténeti Szemle
Könyvtári Napok
KÖNYVTÁRI SZOLGÁLTATÁSOK
E-Magyarország
Ügyfélkapu
Közadatkereső
Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Program
A weboldal fejlesztése a
TÁMOP-3.2.4-09/1/KMR
pályázat keretében
az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.


OLVASÓ VÁROS

Napjainkban a számítógép, az Internet tömegessé vált használata teljesen megváltoztatta az olvasási szokásainkat, az olvasási kultúránkat. Mi könyvtárosok szorgalmazzuk, hogy ebben a digitális világban is próbáljunk meg kitartani a könyv, az olvasás mellett, bízzunk az olvasás személyiségformáló erejében. Ha jól választunk könyvet, beleélhetjük magunkat történelmi pillanatokba, megismerhetjük híres emberek életét, érzelmi szálakat szövögethetünk a szereplőkkel együtt, felfedezhetjük a világot. Megismerhetjük a múltat, a jelent és gondolkozhatunk a jövőről. Érdemes tehát olvasni! Lehetünk kettesben a könyvvel, olvashatunk családi körben, barátainkkal is megoszthatjuk élményeinket.

Olvassunk együtt! A Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár 2007-től minden év szeptemberében nagyszabású olvasási programot hirdet OLVASÓ VÁROS címmel. Legyenek partnereink ebben, vegyenek részt az olvasási játékban és szép nyereményekkel is gazdagodhatnak!

2016-ban 10. alkalommal hirdetjük meg olvasásnépszerűsítő programunkat, mely szeptember 11-től november 11-ig tart. Egy könyv elolvasásával bárki részt vehet a programban, ha az elolvasott könyvet jó szívvel ajánlja másoknak is elolvasásra, és erről egy adatlap kitöltésével és leadásával gondoskodik. A szerencsés játékosokra értékes díjak várnak.

A programban való részvételre az olvasó pontokon, lehet jelentkezni. Az itt kapott adatlapot a városban elhelyezett gyűjtődobozokba lehet bedobni. Az adatlapot online is ki lehet tölteni a www.dkvk.hu/olvaso-varos/ címen.

Olvasó pontok:

Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár (Kossuth L. u. 6.)

Dunakeszi Feszt (Katonadomb), csak 2016. szeptember 11-én.

Fődíjak: 20.000 Ft, 10.000 Ft, és 5.000 Ft értékű könyvutalványok, ill. vásárlási utalványok.

További díjak: könyvek, DVD-k, CD-k.

A díjak sorsolása 2016. november -án,  órakor a könyvtárban lesz, és már aznap látható lesz felvételről a Te­lekeszi TV adá­sában is.  A díjkiosztást november  -én, szombaton 10 órakor a központi könyvtárban tartjuk meg.

A programhoz kapcsolódóan a Kölcsey Ferenc Vá­rosi Könyvtár külön honlapot üzemeltet, ahol tájéko­zódni lehet az aktuális információkról, a játék mene­téről, a játék szabályáról és más hasznos tudnivalókról. A honlap címe: www.dkvk.hu/olvaso-varos/.

Gyengénlátóknak
  2019. május 22., szerda
   Júlia és Rita napja vanVendégkönyvA kéthangú kiáltás ; Niki ; Kedves bópeer...!Demény bölcsességeiKeresd a párodMi vagyok én?Az őrület határánAz accrai kézirat
Könyvtár.hu     
MOKKA
TEXTLIB közös kereső
Iskolai Közösségi Szolgálat
Nemzeti Kultúrális Alap
Könyvtári Alapítvány
Eddigi látogatók száma:
629697
DÓHSZK Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár
2120 Dunakeszi, Kossuth Lajos utca 6.
Telefon: (27) 341-853, (27) 351-516 Fax: (27) 351-518
Impresszum
Jogi Nyilatkozat
Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi és adatbiztonsági tájékoztató
Önéletrajz adatkezelési tájékoztató